Бурмака розповіла подробиці загибелі колишнього чоловіка, за якого виходила заміж двічі

Бурмака: Це дуже трагічна історія
фото з відкритих джерел

Дмитру Небесійчуку було лише 59 років

Співачка Марія Бурмака розповіла подробиці загибелі свого колишнього чоловіка, з яким була одружена двіччі. 

Нагадаємо, в кінці січня на своїй сторінці в Інстаграмі співачка Марійка Бурмака повідомила, що помер її колишній чоловік, батько єдиної дочки.

«Не стало батька Ярини, мого колишнього чоловіка Дмитра Небесійчука. Двічі ми одружилися, двічі розходилися, – написала Марія. – Ніхто не знає, як правильно. Він був людиною важкою, справжнім гуцулом. Але він дуже багато зробив хорошого. Зустрінемось уже, Дімо, на набісах. Нехай душа твоя спочиває».

На сторінці Дмитра у Фейсбуці є інформація, що Небесійчук трагічно загинув під час пожежі у своєму будинку. Нардеп Микола Княжицький, якого з Дмитром пов'язували приятельські стосунки, підтвердив це на своїй сторінці у ФБ: загинув під час пожежі на Верховинщині. Небесійчуку було лише 59 років.

«Це дуже трагічна історія, – розповідає Марія в єфірі програми «Серцем ЮА». – В нього був будинок, який він дуже любив, відбудовував. Наша дочка Ярина там бувала не раз. Це сталося в понеділок, 25 січня, віе зібрався на лижі, запалив сауну. А далі чи проблеми з серцем, чи він заснув – хто зна, але сталася пожежа. Він прожив ще два дні… Я пам’ятаю той момент, коли Ярина прийшла і сказала: «Тато помер!» Для дитини – це страшний удар».

Марія Бурмака познайомилася із продюсером Дмитром Небесійчуком на одному з музичних фестивалів. В одному з інтерв'ю Бурмака розповідала: «Ми одружилися, я його любила, але він людина з крутим характером. Я сміялася колись, що виходила заміж за всі Карпати. Ми розлучилися вперше, коли Ярині було п'ять років. Це була ситуація, коли я хотіла вийти з дому вночі, в чому була, забравши дитину». Та все ж співачка сподівалася, що чоловік зміниться і повернулася до нього.

«Треба сказати, що у нас з ним було непросто життя. Я двічі виходила за нього заміж. Після першого розлучення ми знову почали зустрічатися через рік. Знаєте, з чого все знову почалося? Він запросив мене на концерт Стінга! Мої музиканти мене попереджали: Ти попливеш», – розповідає в інтерв'ю співачка. Але цього разу їхній шлюб розпався остаточно.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: