Гейскандал в РПЦ. Алтарник духівника Путіна одружився з відомим журналістом

Зигарь та Щербак разом більше трьох років
фото з відкритих джерел

Жан-Мішель Щербак зізнається, що отець Тихон називав його Майклом або Мішуткою

Як грім серед ясного неба звалилася на росіян інформація, що Жан-Мішель Щербак, котрий нещодавно одружився з колишнім головним редактором телеканалу «Дождь» свого часу був алтарником духівника Путіна отця Тихона (Шевкунова).

Нагадаємо, що тиждень тому стало відомо, що колишній головний редактор телеканалу «Дождь» Михайло Зигарь одружився зі своїм коханим Жаном-Мішелем Щербаком. Весілля пари відбулося у Португалії. «Ми одружилися (напевно, правильно говорити «вийшли заміж»). Кохання, свобода, правда, щастя. Час починати звільнення з себе», – прокоментував подію Зигарь. У свою чергу Щербак зізнався, що вони разом три роки.

Жан-Мішель Щербак справді якийсь час проживав у Стрітенський монастирі. У своєму телеграм-каналі згадує так про своє тодішнє життя: «Отец Іоанн називав мене Минькою, отец Тихон – Майклом або на сповіді по-батьківському – Мішуткою. Студенти між собою називали Мікрофоном через мою зачіску, я на них тоді страшно ображався. Вони дуже хотіли, щоб я пішов до семінарії. ОтецьТихон пропонував після 9 класу для мене купити атестат або пройти 10-11 клас екстерном, щоб не гаяти часу. Потім він насів на мене після 11 класу, і я став уникати зустрічей з ним, доки не вступив до світського вишу. З моєю гріховною боротьбою з помислами та досвідом, який я набув за півтори роки життя в монастирі, мені не захотілося пов'язувати своє життя з РПЦ. І сьогодні, з 2022 року я особливо пишаюся собою, що ухвалив правильне рішення».

Митрополит Тихон (Шевкунов) – один із найвпливовіших людей у РПЦ. В його ЗМІ називають духовником президента Росії Путіна. В інтерв'ю Шевкунов називає Путіна «людиною зовсім іншого масштабу та рівня в багатьох відношеннях», яка «абсолютно собі не належить» і єдине завдання якого – «рятувати Росію».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: