Віталій Кім поділився новорічною світлиною з дружиною та сином

Віталій Кім: Дружина каже, що з початку вторгнення є певні зміни у моєму характері
фото з відкритих джерел

Родина політика повернулася до Миколаєва у листопаді минулого року

Голова Миколаївської обласної державної військової адміністрації Віталій Кім розмістив на своїй сторінці в соцмережі фото з рідними. На знімку Кім позує з дружиною Юлею та сином Русланом. «Зі святами!» – коротко підписав світлину Кім.

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення РФ Віталій Кім вивіз дружину і трьох дітей до більш безпечного місця. Втім, наприкінці листопада 2022 року родина політика повернулася до Миколаєва. Віталій Кім на своїй сторінці в соцмережі виклав емоційну світлину, як зустрічає на вокзалі дружину.

За словами Кіма, за цей час він лише один раз бачився зі своєю родиною. «Багато сімей кажуть, що проблеми почалися, тому що забуваєш телефонувати. Це реально так. Дружина чекала до 3.00, іноді й до 4.00, поки я звільнюся, щоб зателефонувати: «Усе гаразд, добраніч». Я навіть не можу сказати, що перші чотири місяці була можливість, щоб поговорити. Потім стало трохи легше. Зараз зовсім ніби легше з погляду спілкування із сім'єю», – зазначив він.

Раніше очільник Миколаєва Віталій Кім, розповів, як змінився з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну. «Як змінився Кім за цей час?» – запитала у голови Миколаївської ОВА журналістка . «На це запитання складно відповісти. Я відчуваю, що щось змінилося, і це здебільшого через те, що моя дружина каже, що є певні зміни у характері – окремі висловлювання чи дії. Я бачу себе щодня. Щодо зовнішності, то ми всі старішаємо, через те, що це війна», – сказав Кім. За словами Кіма, змінилася і Миколаївщина: «Вона стала більш терплячою, але разом з тим – більш суворою та брутальною. Всі люди по-іншому дивляться на життєві пріоритети».

Читайте також: Ані Лорак привітала шанувальників з Різдвом, стрибаючи у вінку та вишиванці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: