Продюсер Полякової нагадав братам Меладзе, як жорстоко вони повелися з Лободою

Костянтин та Валерій Меладзе
фото з відкритих джерел

Ясинский назвав артистів, які умудрялися працювати і в Росії, і в Україні, «устрицями»

Продюсер Михайло Ясинський, який працює з багатьма відомими українськими артистами, в тому числі з Олею Поляковою, назвав братів Меладзе «устрицями» та нагадав про їх роботу і в Україні, і в Росії після 2014 року.

За словами Ясинського, брати Меладзе некрасиво вчинили щодо колишньої солістки гурту «ВІА Гра» Світлани Лободи, назвавши її «непорозумінням». Свого часу Михайло Ясинський був директором співачки, нині вони не спілкуються.

«Коли в 2004 брати Меладзе в інтерв'ю казали, що колишня солістка групи «ВІА Гра» Лобода, яку старший використав, «тимчасове непорозуміння», і її скоро забудуть, я злився. Коли після 2014 один з братів умудрився всидіти одночасно в жюрі українського відбору на Євробачення та в жюрі російського шоу «Голос», я бісився. Коли в 2021 другий брат Меладзе виступав топом на сцені найкрутішого українського фесту Атлас Вікенд, я вже реготів і сварився з колегами. Зараз я впевнений в тому, що завжди правий», – написав Ясинсткий. Свій допис він проілюстрував знімком братів Меладзе, який підписав: «На фото: Дві устриці».

Нагадаємо, на вечірці в Дубаї Валерій Меладзе відповів глядачеві на привітання «Слава Україні!» тихеньким «Героям слава!». Однак згодом злякався, і розмістив в соцмережі допис про те, що його не так зрозуміли.  

Відомі українці прокоментували допис Меладзе. Телеведучий Анатолій Анатоліч врізав Валєрі в соцмережі: «Бути Валєрою Меладзе, це називати війну конфліктом, антагонізмом чи навіть спецоперацією. Я, як і Валєра не хочу нікого ненавидіти, просто зневажаю тих, хто є не тим, ким хоче здаватися. Валєра – найсциклівіший  грузин, якого я знаю». А Катя Осадча додала від себе: «Сподіваюся, що тема з Меладзе на концертах у Києві закрита назавжди? І всі шанувальники «танців мотилька» перестануть розповідати, що він за нас і взагалі грузин?» – написала телеведуча на своїй сторінці в соцмережі. Осадча також розповіла, чому артист, котрий регулярно приїздив в Україну з концертами, категорично відмовлявся від інтерв’ю.

Тим часом Максим Галкін на концерті в Дубаї показав Меладзе, як треба відповідати на привітання «Слава Україні!»

Читайте також: Українці смішно тролять пропагандистку Чичеріну, яка вимагає повернутися «в русский мир»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: