Ані Лорак привітала шанувальників з Різдвом, стрибаючи у вінку та вишиванці

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка виклала в мережу фрагмент українського мюзикла

Народна артистка України Ані Лорак, яка незважаючи на війну, яку Росія розв’язала в Україні, продовжує жити та працювати в Москві, зробила другий з початку року допис у соцмережі. І знову – про Україну. Співачка розмістила в Інстаграм фрагмент своєї ролі в українському мюзиклі «Вечори на хуторі біля Диканьки», знятого в 2001 році.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Ані Лорак зіграла у кінофільмі головну жіночу роль. «Хіба я не вродлива?» – кокетливо питає її героїня Оксана на початку ролика. Потім виконує пісню, під час якої танцює в вишиванці та віночку, а під кінець композиції – кружляє по кімнаті з оберемком тканин, дві з яких чітко складаються в кольори прапора України.

Лорак звернулася до шанувальників: «З Різдвом! «Вечори на хуторі біля Диканьки» за мотивами повісті Гоголя. З теплотою згадую час, коли працювали над цим фільмом!».

Українці теж привітали співачку з Різдвом, однак не так тепло: «Гоголь – український письменник. Ви, росіяни, жодним боком не причетні ні до цього мюзіклу, ні до нашої історії. Ми вас перекреслили назавжди. На жаль, Ані Лорак теж», «З тих пір багато що змінилося, наприклад, ти зрадила Батьківщину!», «Хай росіяни знімають фільми про свою історію – про орду, вихідцями якої вони є», «Українці таке вже не дивляться», «Сумую за українською співачкою Ані Лорак. Російською ви якось інакше співаєте. На жаль тепер ви інша і українського тепер у вас тільки коріння», «Не ностальгуйте і не примазуйтесь до українського, бо цей мюзикл, то робота українських медіа! А ви вже давно зробили свій вибір! Булькайте на свою аудиторію», «Так, гарні були часи, поки не «перевзулися» та не зрадили Україну та українців»,  «Справжні українки співають для України, а не на рашку працюють», «Так були часи, все було інакше, ніхто не знав такого часу, як зараз: одні танцюють, інші плачуть. Гарна ти, бо з України, у нас багато гарних дівчат. Але зараз у нас дуже велике-велике горе, гинуть люди», «Вітаю маскалів з Різдвом! Від усіх нас побажання: все, що від вас летить на наші домівки, хай повертається і падає на вас!», «У нас уже все інакше. Ми не вмикаємо Диканьку. А включаємо «За двома зайцями», там Галкін та Пугачова», «Була гарною українкою, а стала гнилою зрадницею».

Нагадаємо, що в перший день нового року співачка виклала в соцмережу допис українською, в якому розповіла про ракетні обстріли України. Однак не згадала, хто гатить по її рідній землі.

Тим часом акторка Оля Сумська показала бійку з Вєркою Сердючкою, котра не увійшла до «Вечорів на хуторі біля Диканьки».

Читайте також: Корольова приїхала в США до проукраїнських родичів та нарвалася на критику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: