Віталій Кім про сім'ю: почалися проблеми

Віталій Кім: Дружина чекала до 3.00, іноді й до 4.00, поки я звільнюся, щоб зателефонувати
фото з відкритих джерел

За словами Кіма, за час війни він лише один раз бачився зі своєю сім'єю

Голова Миколаївської обласної державної військової адміністрації Віталій Кім в інтерв'ю ютуб-каналу «Гроші» розповів, що за сім місяців війни виїжджав за межі області тричі, зокрема щоб побачитися із сім'єю. «Кожен виїзд я погоджую зі своїм керівництвом, тому що за замовчуванням я маю бути в регіоні. Я б із задоволенням на вихідні виїжджав до Одеси або до Києва, покурив би кальян. Але не можна», – каже чиновник.

За словами Кіма, за цей час він лише один раз бачився зі своєю сім'єю. «Багато сімей кажуть, що проблеми почалися, тому що забуваєш телефонувати. Це реально так. Дружина чекала до 3.00, іноді й до 4.00, поки я звільнюся, щоб зателефонувати: «Усе гаразд, добраніч». Я навіть не можу сказати, що перші чотири місяці була можливість, щоб поговорити. Потім стало трохи легше. Зараз зовсім ніби легше з погляду спілкування із сім'єю», – зазначив він.

Раніше «Главком» писав, що Віталій Кім поділився на своїй сторінці в Інстаграм рідкісним фото – чиновник знявся у колі дружини та трьох дітей.

41-річний Кім давно одружений. Разом із дружиною Юлією Кім чиновник виховує трьох дітей: двох дочок – Євгенію та Олександру, а також сина, якого звуть Руслан. У коментарі до фото Віталій зізнався, що не бачив своїх дітей вже багато місяців. «Вихідний із сім'єю – безцінно! Шість місяців не бачив своїх дітей», – зізнався голова ОВД.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: