Співачка Тарабарова показала потішні фото місячної доньки та розсекретила її ім’я

Фото: соцмережі

Полінці виповнився один місяць

Співачка Світлана Тарабарова, яка нещодавно стала втретє стала мамою, показала знімки своєї донечки. До цього зіркова матуся ретельно приховувала обличчя своєї молодшої донечки. Нині ж виклала емоційні світлини малої в оточенні родичів – мами співачки та двох інших дітей.

Полінці (так назвали дівчинку) виповнився один місяць, тож артистка показала її шанувальникам. Як написала Тарабарова, такі моменти материнства – безцінні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Світлана Тарабарова (@tarabarova)

Про те, що знову стане мамою, виконавиця повідомила в листопаді 2022 року. У Тарабарової та її чоловіка, менеджера Олександра Бондаря, вже є двоє дітей – 4-річний син Іван та дворічна донька Марія.

Раніше «Главком» писав, що Тарабарова зізнавалася, що отримує не тільки приємні повідомлення від шанувальників, а й страждає від хейтерів. Також співачка розповіла, як рідні спочатку поставилися до її вагітності. «Не думала, що я коли-небудь скажу це в інтерв’ю, публічно. Але зараз час бути максимально щирими. Підтримки було дуже мало. Я була шокована. Думала, батьки радітимуть, а вони сказали, що я безвідповідальна. Мама довела мене по телефону до сліз. потім вона вибачилась і підтримала мене. Така реакція була через те, що мама не може приїхати та допомогти мені. Всі на нервах. Деякі друзі відреагували: «Молодці! Вітаємо…», а потім їхні обличчя змінюються, і емоція: «Яка третя дитина? Тут з двома хоча б впоратись», – згадує Тарабарова.

Читайте також: Дружину нардепа від «Слуги народу» захейтили в мережі через отримання ордена

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: