Папараці зловили 79-річного Роберта Де Ніро, який знову став батьком, з сином на прогулянці

Про те, що у актора народилася дочка, стало відомо тільки зараз
фото з відкритих джерел

Крім маленької дитини, що народилася, актор вже має шість дітей

Голлівудський актор Роберт Де Ніро, який нещодавно став знову татом, був помічений папараці на прогулянці зі своїм 27-річним сином Джуліаном у Нью-Йорку. Про це пише Daily Mail.

Батько з сином пообідали разом. Нагадаємо, нещодавно 79-річний Роберт Де Ніро підтвердив, що став батьком усьоме. Дитина з'явилася на світ навесні 2023 року. Про те, що у актора народилася дочка, стало відомо тільки зараз.

Артист дав інтерв'ю перед прем'єрою комедії «Уїк-енд з батею», в якій він зіграв роль батька. У зв'язку з цим інтерв'юер уточнив кількість дітей Де Ніро, вважаючи, що їх шестеро. «Насправді їх семеро. У мене щойно народилася дитина», – відповів на це Де Ніро.

В ефірі каналу CBS актор згодом подідився подробицями щасливої події. За словами кінозірки, дівчинка народилася 6 квітня. Мати є нинішня партнерка Роберта – спортсменка та інструктор з бойових мистецтв Тіффані Чен. Батьки назвали крихту Джією Вірджинією. Вона отримала подвійне прізвище Чен Де Ніро. Актор також додав, що дитина була незапланованою.

Журналісти також показали фото новонародженої, надане самим Робертом. Нагадаємо, актор вже має шість дітей від попередніх стосунків.

Читайте також: Принц Гаррі ледве не розбився, втікаючи від папараці: так загинула його матір

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: