Дружину нардепа від «Слуги народу» захейтили в мережі через отримання ордена

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Українці присоромили акторку: добро робиться тихо

Зірка українських серіалів та дружина нардепа від партії «Слуга народу» Олександра Божкова розмістила в Інстаграм відео свого нагородження міжнародним україно-французьким «Орденом Княгині Київської Анни «Честь Вітчизни». Підписники артистки закидала її запитаннями, за що Анна отримала відзнаку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ann Salivanchyk (@salivanchuk.anna)

«Всі запитують, що це за орден я отримала і головне – за що. Я отримала міжнародний «Орден Княгині Київської Анни «Честь Вітчизни» за сумлінне служіння Україні! Ви скажете, що я такого робила, я скажу – робила багато творчих вечорів та збирала гроші, протягом всієї війни допомагала дитячим будинкам та притулкам для тварин», – пояснила Саліванчук.

«Дуже рідко висвітлювала це у своїх соцмережах, бо робила це не для того, щоб хизуватись, а для того, щоб були щасливі діти», – додала щаслива орденоносиця.

Тим часом в коментарях Саліванчук пишуть: «Приємно дивитися, що хтось отримує, але я працювала теж на благо країни, однак ніхто не дав нагороди», «Так це ж дружина депутата. Хіба не зрозуміло, чому їй дають нагороду», «Добро робиться тихо», «Добро любить тишу, а не театр».

Раніше «Главком» писав, що дружина нардепа від «Слуги народу» голяка рекламує в мережі гель для інтимної гігієни. Анна Саліванчук також на своїй сторінці в соцмережі виклала фото без одягу та написала довжелезний пост про турботу про себе.

Читайте також: Меган Фокс у «голій» сукні-сітці здивувала поведінкою на приватній вечірці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: