Шерон Стоун у день народження насмішила шанувальників «ботоксними» губами

Фото: соцмережі Стоун

Шанувальникам актриси, яка відома прихильністю до природного старіння, сподобався її жарт

Голлівудські знаменитості Шерон Стоун на днях виповнилося 65 років. З такої нагоди зірка виклала у соцмережах фотографії, на яких постала в незвичайному образі – з розпатланим волоссям, у домашньому халаті та окулярах. Але найбільше увагу прихильників привернули великі накладні губи, що імітують перебір з ботоксом або іншими ін'єкціями для збільшення губ.

«Нарешті я це зробила. У свій новий рік вступаю голлівудською. Іноді ти отримуєш точно те, про що мрієш»,  – жартома підписала Шерон публікацію.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sharon Stone (@sharonstone)

Шанувальники актриси, яка відома своєю прихильністю до природного старіння, залишилися в захваті від її жарту. «Виглядає цілком природно!» – захопився один із користувачів. Були і такі коментарі: «Спочатку я не зрозумів, чому Шерон Стоун постить фотки Кортні Лав», «О боже, на п'ять секунд я запанікувала, це надто смішно!», «Не змушуй мене так сильно сміятися, у мене ботокс не витримає» . Також Шерон порадувала фанатів, опублікувавши архівне дитяче фото.

Раніше «Главком» писав, що Шерон розповіла, як знаменитий фільм «Основний інстинкт» вплинув її особисте життя. За словами актриси, після виходу картини вона втратила опіку над своїм сином Роаном під час судового процесу з колишнім чоловіком Філом Бронштейном.

Роан – син Шерон від її колишнього чоловіка Філа Бронштейна. Вони одружилися 1998-го та усиновили хлопчика 2000 року. 2004-го шлюб дав тріщину, і подружжя розлучилося. Після цього Стоун усиновила ще двох дітей – у 2005 сина Лерда, а у 2006 – Куїна. Усі діти Шерон, до речі, народилися Америці – від них відмовилися біологічні батьки. Ще у 2019 році Роан подав документи, щоб додати прізвище мами до свого повного імені. Тепер він Роан Бронштейн Стоун.

Читайте також: Актор Івар Калниньш припустив, яка доля чекає на Росію та росіян

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: