Це була помилка. Ольга Фреймут вразила подробицями життя в Лондоні

Фреймут: Веду у Лондоні щоденник, щоб потім нагадати собі розпачі і злети цього виснажливого року
фото з відкритих джерел

Телеведуча привітала себе з днем народження невеселим постом в соцмережі

Телеведуча Ольза Фреймут відсвяткувала день народження – їй виповнився 41 рік. На своїй сторінці в Інстаграм ведуча виклала допис про своє життя в Лондоні, де знайшла тимчасовий прихисток з молодшими дітьми та чоловіком.

«В Аптекарському саду Челсі зараз добре: галас, гризоти і пафос міста не наважуються туди й зазирати. І я люблю цей сад, часто навідуюсь, беру собі чай з рум'янки, горнуся в щось і йду собі сторічними стежками повз заспаний бузок і вперті первоцвіти. Ось вчора я знову там була, і пила той чай, і дивилася на жаб, що перетворили старий ставок у пологовий будинок. Мені добре серед тих цвітінь, я собі в тому саду подобаюся, місце підкреслює мене, а не закреслює; якась навіть мудріша там роблюся, так, зажурена... Втім, кожен має право на трагедію, і вульгарно радше вдавати і надумувати щастя, хоча мені б не хотілося, щоб моє життя зарахували згодом у жанр трагедій», – пише Ольга Фреймут.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

«Я заплющую очі – і бачу жасмин біля фіртки нашого милого київського дому, я все пам'ятаю і навіть веду у Лондоні щоденник, щоб потім нагадати собі розпачі і злети цього виснажливого року. Що ж, торкнулася мрії рукою… Але це була помилка, мрії мають залишатися недосяжними, навіть розбиватися, вони ж не якісь там протоколи, чи інструкції до щастя. Плутані і дивні думки, втім доречні до мого віку… І раптом все це зупиняє голос. Навпроти мене, наче з потойбіччя, з'явилася старенька пані, вона дочекалася мого погляду і замість традиційних розмов про мінливу погоду, каже щось пророче: «А ви знаєте, що невидиме важливіше, ніж видиме?». Тепер знаю. І ви знайте»,  – додала ведуча.

«Главком» писав, що Ольга Фреймут проживає в Лондоні і працює в газеті Sunday Express – пише щотижневу колонку про Україну. Старша донька ведучої, Злата Мітчелл, живе і навчається в Америці. На честь дня народження мами Злата Мітчелл показала архівні фото та назвала Фреймут українською «іконою поп-культури». На своїй сторінці в Інстаграм дочка телеведучої написала, що вона дуже вдячна мамі за підтримку. Злата назвала Ольгу життєвим наставником і спорідненою душею.

Читайте також: Колишня дружина Кличка показала своїх маму, сестру та молодшого сина

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: