Віктор Ющенко: Я бачу, як на моїх очах помирає моя сім'я

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телевізійники зустрілися з третім президентом напередодні 24 лютого

Журналіст телеканалу «1+1» Єгор Гордєєв завітав додому до третього президента України Віктора Ющенка, який мешкає у приватному будинку під Києвом, та поговорив з ним, крім політичних тем, про особисте.

«В кого каса у вас дома?» – запитав тележурналіст. «Якщо я відповім, що у дружини, скажуть – підкаблучник. Але трошки є і в мене. Ну, які нарахування приходять, вона не знає, скільки кіловат за світло – це все мій клопіт. Але по дітям останнє слово – за Катериною. Вона мешкає з ними в Києві, бо в нас в будинку часто немає інтернету, немає світла», – розповідає Віктор Андрійович. І несподівано додає: «Я бачу, як на моїх очах помирає моя сім'я». Вочевидь, експрезидент так емоційно реагує на те, що вимушений тимчасово жити не разом з родиною.

На запитання телеведучого, чи ненавидить Ющенко Путіна через те, що сталося рік тому, той відповідає: «Очевидно, так. В розмовах з тим Путіним, з яким я колись спілкувався, не можу пригадати не однієї некоректності по відношенню до України. Перший злам відбувся під час Мюнхенської конференції 2007 року. Путін виступає і абсолютно нахабною, з колосальними претензіями мовою, звертається до учасників конференції. Меркель до мене російською: «Що він каже?» Вона сприйняла це, як дикунство».

Також в розмові з журналістом третій президент згадав, як зустрів 24 лютого минулого  року: «Прокляттями, як і всі, гнівом». «О котрій прокинулись?» – перепитує телеведучий. «Справа в тому, що ще не лягали (23 лютого у Віктора Ющенка день народження – прим.ред.). Треба було комусь мити посуд, а я не люблю, як це залишається на ранок. Я одна людина в нашій родині, яка після себе миє посуду. Я не можу її покласти в раковину – в мене настрою тоді немає. Я починаю передавати злість на котів та собак, а потім вже і на людей».

«За столом ми не говорили про вторгнення – не вірили. А коли зранку над хатою почали розвертатися наші хлопці з Василькова, гуділо все так, що собаки повтікали і не було їх днів три», – додає Віктор Ющенко.

Читайте також: Акторка Ольга Атанасова випадково дізналася, що її батько помер

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: