Актор Івар Калниньш припустив, яка доля чекає на Росію та росіян

Калниньш: Сьогоднішній режим Росії впаде, як картковий будиночок
фото з відкритих джерел

Відомий актор вважає, що імперські замашки росіян смішні в XXI столітті

Латвійський актор театру та кіно Івар Калниньш, який публічно виступає проти війни в Україні, припустив, що Росію чекає доля СРСР.

На запитання в інтерв'ю, яка ж доля чекає росіян, актор відповів: «Можна я відповім на це «по-французьки»? Мені нас#ати на це. Є інший світ, який мене більше цікавить. А всі ці імперські замашки росіян смішні в XXI столітті. Сьогоднішній режим Росії впаде, як картковий будиночок, як колись Радянський Союз».

«Так, я багато знімався в радянських і російських картинах. Але зараз я викинув це з пам'яті і забув про це. Нехай росіяни наживаються на тому прекрасному, що ми їм залишили», – додав актор.

Раніше в бесіді з виданням Радіо Свобода актор розповів про свої переживання, пов'язані з війною в Україні. На запитання журналіста: чи змінилося ставлення актора до Росії після 24 лютого, артист відповів, що має чимало друзів у цій країні: «Я її знаю краще, ніж керівник цієї країни. Я об'їздив там усе: від Камчатки – не знаю… Це країна з проблемами». Водночас, актор, який стверджує, що для нього в російському питанні не може бути сюрпризів, визнає, що стало шоком те, що відомих росіян підтримали війну в Україні: «Для мене – це шок. Не можу відповісти, чому так сталося».

На запитання ведучого, чи поїде артист на зйомки до Росії після війни, Калниньш ствердно відповів. Журналіст перепитав: «Поїдьте, якщо Росія переможе у цій війні?» «Цього не буде», – впевнено заявив актор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: