Сердючка з мамою роздяглися і оголосили, що прямують на Щекавицю (фото)

Данилко та Білоконь
фото з відкритих джерел

Фото опубліковано на сторінці Вєрки Сердючки в Інстаграм та присвячене відомій темі

Музикант Андрій Данилко в образі своєї Вєрки Сердючки та в парі з мамою – акторкою Інною Білоконь порадували шанувальників смішною світлиною. На знімку артисти знялися зі спини в одному спідньому. Фото опубліковано на сторінці Вєрки Сердючки в Інстаграм та присвячене мемам про гору Щекавицю на Подолі, де нібито має відбутися оргія, у разі ядерної загрози з боку країни-агресора РФ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Образ матері Сердючки доповнила біла впізнавана хустка, в якій вона виступає на сцені, а голова Данилка прикрашає знаменита срібляста зірка. У публікації вказано локацію – гора Щекавиця у Києві. «Ми майже на місці», – підписав знімок артист.

Коментатори від знімку в захваті: Коментарі від знімку в захваті: «А чому у вас ноги красивіші, ніж у мене?», «Де мама купила такі стринги?», «Проходьте. Чекаю на рожеве простирадлі ліворуч від синього бідона з молоком», «Шедевр», «Обкладинка нового альбому».

Раніше «Главком» писав, що акторка Інна Білоконь, яка виступає в образі мами Вєрки Сердючки, опублікувала в Instagram фото із чоловіком і донькою, яких вона рідко показує у соцмережах. Про Олега, чоловіка Інни, мало що відомо. Він має свій бізнес – займається розведенням породистих собак. Подружжя виховує доньку Яна – випускницю Полтавського комерційного технікуму. Нині дівчина навчається у Польщі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: