Данилко взявся за Лободу: Вона допомагає, а що тут за геройство? І я допомагаю, просто не знімаю

Андрій Данилко
фото з відкритих джерел

Музикант вкотре прокоментував відео колеги, на якому та плаче через війну

Музикант Андрій Данилко в бесіді з журналістами програми «І гримнув Грем» вкотре  прокоментував відео Світлани Лободи, яке вона ридаючи, записала в кінці лютого. Данилко каже, що добре ставиться до Лободи, але той її ролик, викликав у співака обурення.

«Я до неї ніколи не ставився погано. Я казав стосовно ролика, де вона розповідала, що ми «маленькі люди». Мені це не сподобалося. Нехай там Світлана на мене не ображається, я без задньої думки, я просто сказав, що це погано і пояснив, що якщо ролик, який спрямований на співчуття, на співпереживання, викликає усмішку чи сміх, значить він зроблений неправильно. Я не хотів її образити. Треба якусь іншу форму. Поплакати, витерти сльози, а потім вийти в ефір. Це ж не прямий ефір у неї був. Це ж був запис. Ну для чого це. Тут навпаки треба було людей підтримати. Якщо ти публічна людина, ти не можеш собі дозволити таку слабкість. Ти маєш вийти, або не виходь взагалі. Для чого», – розмірковує Данилко.

«У неї дуже складний період. Я їй бажаю всього хорошого, – додав артист. – Вона допомагає. Правильно, а що тут за геройство? І  я допомагаю, я просто не знімаю, це не показую. Це нормальні речі».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: