«Мама» Сердючки показала рідкісну світлину з чоловіком та дочкою

Зі своїм чоловіком Інна разом більше 30 років
фото з відкритих джерел

Інна Білоконь нечасто виставляє у соцмережі змімки своєї сім’ї

Акторка Інна Білоконь, яка виступає в образі мами Вєрки Сердючки, опублікувала в Instagram фото із чоловіком Олегом і донькою Яною. «Наша донька – найщасливіша, бо у неї найкращий батько», – підписала знімки Білоконь.

Актриса Інна Білоконь народилася та мешкає у Полтаві. В юності Інна хотіла стати медиком і тричі намагалася вступити на медичний факультет – і три рази провалилася. З Андрієм Данилком Інна познайомилася в кінці 1980-х. Йому на той момент було 16 років, він провалився на вступі до музичного училища і пішов вчитися в торгово-кулінарне ПТУ. Інні вже був 21 рік і з майбутньою зіркою вона перетнулася на заняттях з самодіяльності.

Дружба зав'язалася практично відразу. Інна підтримувала Данилко у всіх його починаннях, була поруч, коли з'явився «Театр пародій Андрія ця дружба триває по сьогоднішній день. Артисти вже дружать багато років, настільки щільно, що час від часу в пресі з'являються розмови про їхній роман.

Але насправді Інна має сім'ю – чоловік і доньку, яких вона рідко показує у соцмережах. Про Олега, чоловіка Інни, мало що відомо. Він має свій бізнес – займається розведенням породистих собак. Подружжя виховує доньку Яна – випускницю Полтавського комерційного технікуму. Нині дівчина навчається у Польщі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: