Просто шок. 50-річна Софія Вергара опублікувала відверте фото у бікіні

фото з відкритих джерел

У соціальних мережах вона поділилася рідкісним фото у купальнику

50-річна колумбійська актриса Софія Вергара показала відверте фото у купальнику. Знімком вона поділилася у соціальних мережах. Софія позувала у дзеркалі у чорному бікіні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sofia Vergara (@sofiavergara)

Шанувальники захопилися красою фігури зірки та написали у коментарях: «Вона сексуальна для 20-річної, а їй загалом 50?!», «Фігура – просто бомба», «Я не знала, що їй 50 років! Просто шок», «Приклад для наслідування», «Спортивна та сексуальна».

2021 року Софія Вергара вперше розповіла, що у віці 28 років пережила рак щитовидної залози. За словами Вергари, їй пощастило виявити онкологічне захворювання на ранній стадії, коли пухлина у горлі лише з'явилася. У 2015 році Софія Вергара вийшла заміж за своє шкільне кохання Джо Манганьєлло. У шлюбі вони народився єдиний син Маноло Гонсалес Вергара.

Найбільшу популярність акторці приніс серіал «Американська сімейка», де вона перетворилася на Глорію Дельгадо-Прітчетт. За цю роль Вергара була чотири рази номінована на «Золотий глобус» та «Еммі Прайм-тайм», а також сім разів на премію Гільдії кіноакторів.

Той самий серіал приніс акторці фінансову стабільність. 2020 року журнал Forbes підрахував, що за один епізод вона отримувала 500 000 доларів, а за суддівство в шоу «Америка шукає таланти» не менше 10 мільйонів доларів за сезон. І це без урахування рекламних контрактів та успішних бізнесів Вергари.

Читайте також: Джон Траволта показав своїх дочку та сина, яких виховує сам

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: