Легендарна співачка Шер опублікувала зображення повішеного Путіна на ялинці

фото з відкритих джерел

Співачка заявила, що він той, кому вона не бажає щастя в новому році

Легендарна виконавиця Шер, як публічно підтримує Україну у страшному протистоянні з Росією, на своїй сторінці в соцмережі розмістила фото із зображенням ялинкової іграшки у вигляді повішеного Путіна, яке «гуляє» мережею.

«Нехай у вас буде найщасливіший Новий рік», – підписала співачка пост. «Ок, ми можемо зробити виняток для когось. Ми можемо зробити багато винятків», – додала виконавиця, натякаючи на Путіна.

Раніше «Главком» писав, що колишній нардеп Борислав Береза похизувався на своїй сторінці в соціальній мережі новорічною іграшкою, якою, за його словами, прикрасив ялинку. На фото, яке опубліковане на сторінці політика, зображений тей самий повішений Путін, в руках агресор тримає прапори Росії та Радянського союзу.

Підписники по-різному відреагували на знімок, який виклав Борислав. Одні запитують у нього, де можна купити таку іграшку. Інші зауважують, що такому бридкому персонажу не місце на новорічній ялинці: «Хто б його на ялинку вішав? Ялинка прикрашається, а його глибоко вниз», «Цю наволоч на ялинку вішати не можна, його місце в сільському сортирі в дірці».

Читайте також: Російський гуморист Слєпаков розповів, що буде, якщо Путін до літа не завоює Україну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: