89-річна зірка «Династії» Джоан Коллінз захопила шанувальників світлиною в купальнику

В травні акторці виповниться 90 років
фото з відкритих джерел

В компанії чоловіка Персі Гібсона, який молодший за неї на 32 роки, зустрічала Різдво

Британська актриса та продюсер Джоан Коллінз опублікували знімки з басейну та захопила своїм виглядом шанувальників.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Joan Collins (@joancollinsdbe)

Знімок, на якому зірка серіалу «Династія» позує в басейні в компанії чоловіка Персі Гібсона, який молодший за неї на 32 роки, опубліковано на сторінці знаменитості в соціальних мережах. Для плавання зірка обрала закритий купальник з леопардовим принтом. Роки йдуть, а цей хижий візерунок, як і раніше, залишається лідером у гардеробі Коллінз.  Продюсер повідомила, що вони із чоловіком відзначають Різдво.

Шанувальники в соцмережах завалили актрису компліментами в коментарях, зазначивши, що вона виглядає, як ровесниця свого чоловіка.

В травні акторці виповниться 90 років і в Голлівуді її називають просто – головна дива епохи, що минає. В останні роки Джоан знімається в кіно нечасто, воліючи насолоджуватися особистим життям, але при цьому ніколи не відмовляє собі в задоволенні вийти у світ і зробити це так, щоб про нього говорили ще кілька днів поспіль. Зовсім недавно Коллінз разом із чоловіком застали в одному з ресторанів Лос-Анджелеса: у яскраво-червоному костюмі вона вирушила на святкову вечерю, а потім і на романтичну прогулянку – гордо крокуючи на високих підборах.

При цьому сказати, що Джан Коллінз живе в якійсь постійній гонці за молодістю неможливо. Актриса зізнається, що у 78 років спробувала зробити уколи ботокса, але залишилася незадоволеною та зав'язала з цим.

Читайте також: В мережі з’явилося відео з новою витівкою принца Луї

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: