Чекає на двійню. Зірка фільму «Крихітка на мільйон» в 48 років вперше стане мамою

фото з відкритих джерел

Хіларі Суонк зізналася, що з трепетом чекає на народження малюків

Зірка фільмів «PS. Я люблю тебе» і «Крихітка на мільйон» Хіларі Суонк щаслива у шлюбі з бізнесменом Філіпом Шнайдером. Закохані зіграли весілля у 2018 році. У жовтні стало відомо, що пара чекає на близнюків.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hilary Swank (@hilaryswank)

Хіларі провела Різдво у колі близьких. Вона опублікувала зворушливу фотографію, зроблену у день свята. Актриса постала у милому червоно-білому комбінезоні. Він підкреслив струнку фігуру майбутньої матері, а також її живіт.

Хіларі зізналася, що з трепетом чекає на народження малюків. «Більше неймовірного дива і не побажати. Такі вдячні за ці два подарунки всього життя! Усіх з Різдвом! Бажаю всім чудес у вашому власному житті, хоч яку форму вони приймали», – сказала Суонк.

Шанувальники кінозірки залишили для неї багато теплих слів. Жінки особливо підтримують Хіларі. Багатьом вона стала мотиватором. «Так щаслива за тебе!», «Ти сяєш!», «Ви вже почали в'язати свої малюки якісь вбрання? Не можу дочекатися, щоб побачити ваші творіння», «Ваш приклад дає мені стільки надії в моєму шляху до материнства в 40», «Стати мамою було найкращим подарунком у світі для мене у 38 років», «Ти будеш найкращою мамою, про яку я можу розповісти», – пишуть шанувальники артистці.

Читайте також: Співачка Jerry Heil поділилася невтішними прогнозами лікарів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: