Ольга Сумська вразила шанувальників новим селфі без макіяжу (фото)

Ольга Сумська
фото з відкритих джерел

Знаменитість періодично публікує у своїх соцмережах знімками без макіяжу

Відома українська Роксолана, актриса Ольга Сумська у свої 56 років все ще залишається неймовірною красунею, як і її екранна героїня. Українська акторка не соромиться демонструвати свою чесну природню красу на камеру. 

Так, у своєму Instagram зірка кіно показала, який вигляд має зранку. Сумська поділилася чесним селфі без макіяжу та фільтрів, яке зробила одразу після того, як прокинулася. Акторка позувала біля вікна у білій футболці та з розпущеним волоссям.

«Новий день…Лишається надія…І віра…Що все буде добре! Вчора знову були у Харкові…Всі ці емоції в моїй душі…Тримаємося», - підписала ранкове фото акторка. 

Ольга Сумська вразила шанувальників новим селфі без макіяжу (фото) фото 1

У коментарях передплатники закидали акторку компліментами, і підкреслили, що вона має чудовий вигляд навіть втомленою. Зазначимо, що серед перших, хто написав Сумській у коментарях, — її колега, актор Тарас Цимбалюк.

Ольга Сумська вразила шанувальників новим селфі без макіяжу (фото) фото 2
Ольга Сумська вразила шанувальників новим селфі без макіяжу (фото) фото 3

Раніше повідомлялося, що українська співачка Гайтана вже довгий час нічого не публікувала в Instagram. 8 липня артистка оприлюднила фото зі своїм чоловіком та донечкою.

Також всесвітньо відому співачку Мадонну, яку госпіталізували наприкінці червня у відділення інтенсивної терапії, вперше побачили на вулицях Нью-Йорка.

Читайте також: Королева Летиція з’явилася на публіці у вишиванці від українського бренду (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: