Наталка Денисенко розчулила шанувальників емоційною зустріччю з чоловіком-військовим

Наталка Денисенко з чоловіком-військовим
фото з відкритих джерел

Акторка зазначила, що неабияк була щаслива побачитися з чоловіком

Відома українська актриса Наталка Денисенко вирушила на фронт, аби зустрітися з чоловіком. Її обранець – актор Андрій Федінчик – захищає Україну зі зброєю в руках із 24 лютого 2022 року. Зворушливими кадрами моменту зустрічі Денисенко поділилася на особистій сторінці в Instagram.

Артистка самостійно доїхала з Києва до зони бойових дій, щоб хоч кілька годин провести з коханим.

«Я прокинулася о п'ятій годині ранку і потрапила додому дуже пізно. Майже весь день провела за кермом. Змучена, але справді щаслива. Тому що я побачилася з чоловіком, нехай зовсім небагато, але дякую за це», – розповіла зірка.

Наталка Денисенко розчулила шанувальників емоційною зустріччю з чоловіком-військовим фото 1

На оприлюднених кадрах акторка ніжно обіймає чоловіка, знімаючи його зі спини. Вона дбайливо цілує коханого в шию, притискається до його плечей, а потім щиро усміхається та сміється.

Наталка Денисенко розчулила шанувальників емоційною зустріччю з чоловіком-військовим фото 2

Акторка зазначила, що неабияк була щаслива побачитися з чоловіком. Щоправда, їхнє побачення тривало лише декілька годин.

«Проїхати сотні кілометрів туди-назад, щоб потрапити на побачення з чоловіком на пару годин», – залишила в описі Денисенко.

Багато інтернет-користувачів до сліз були зворушені побаченою картиною. А ось дружини військових писали, що повністю розуміють актрису, адже й самі готові проїхати сотні кілометрів, аби лише обійняти своїх обранців-героїв.

Наталка Денисенко розчулила шанувальників емоційною зустріччю з чоловіком-військовим фото 3

Раніше повідомлялося, що українська співачка Гайтана вже довгий час нічого не публікувала в Instagram. 8 липня артистка оприлюднила фото зі своїм чоловіком та донечкою.

Читайте також: Настя Каменських не стримала сліз через вчинок військових (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: