Олег Винник знову з’явився у публічному просторі

Фото: ФБ Недзельського

Фото артиста опублікував в соцмережі його товариш

Продюсер Роман Недзельський – колишній гендиректор Палацу «Україна» та чоловік співачки Оксани Білозір – на своїй сторінці в Фейсбук опублікував спільне фото з артистом Олегом Винником, який з початком російської агресії виїхав з України та зник з публічного простору.

Роман Недзельський, який нині защищає країну в лавах ЗСУ, на своїй сторінці у соцмережі розмістив добірку знімків, серед яких у тому числі було фото співака Олега Винника, який зараз проживає в Німеччині. «Сьогодні мій 300-й день в українській армії та 293-й день війни. Життя змінилося на 180º, багато всього було, багато ще, сподіваюся, буде. Перемога за нами! Слава Україні!» – написав Недзельський.

Нагадаємо, в інтерв'ю «Главкому» Недзельський розповідав, що Винник допомогає 135 батальйону, в якому служить продюсер. Колишній гендиректор Палацу «Україна» і раніше публікував фото Винника на своїй сторінці у Фейсбук.

Недзельський запевняє, що спілкується з Винником майже щодня: «Дружимо багато років сім'ями. З перших днів війни він допомагає нашому батальйону. На жаль, спочатку не міг так активно, як зараз, бо мав серйозні проблеми зі здоров'ям. Не дай Боже нікому такого пережити! Ще до війни через хворобу йому довелося відкласти кілька концертів. Але люди, на жаль, цього не пам'ятають. І читають лише заголовки. А їх складають так, щоб привернути увагу – «зрадив», «утік».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: