Дружина «наркодилера київського бомонду», якого посадили на п’ять років, кинула його

Юрій Чернецький з дружиною
фото з відкритих джерел

Співачка Інна Воронова оголосила про розставання з Чернецьким

Дружина київського наркодилера Юрія Чернецького співачка Інна Воронова в соцмережах оголосила про розставання після того, як його засудили до п’яти років позбавлення волі.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграм, де назвала  колишнього коханого «приголомшливою людиною, яка збилася зі шляху».

«До цього моменту я вважала, що це мій чоловік. Ви бачили, як ми підходили один одному. Але він обрав свій шлях. За нас вирішило життя, Всесвіт мене від чогось урятував. Я бачила в Юрі величезний потенціал і хотіла показати йому інший шлях. Я дуже творча, я не споживач. Він приголомшливий чоловік, який просто трохи збився зі шляху, трохи заплутався. Він мене робив дуже щасливою», – заявила Інна.

«Він зараз мене просить робити такі речі, які можуть мене підставити. Для мене це… Мій чоловік так не може, мій чоловік може чинити тільки дуже мудро, дбаючи про мене, про моїх дітей, думати про те, щоб я була в безпеці. Він так не робить. Тож це кінець. Я поважаю себе як жінку, і я хочу, щоби мій чоловік думав про мою безпеку», –  додала Воронова.

Інна Воронова також повідомила на своїй сторінці в Інстаграм, що вивезла всі свої речі зі спільного житла з Чернецьким. Співачка зауважила, що на цьому шляху їй допомогали дива, мовляв, тільки почали вантажники зносити речі з 14 поверха, як в будинку вимкнули світло, але знову поновили електрику через півгодини замість передбачених чотирьох годин.

Влітку «Главком» писав, що бізнесмена Юрія Чернецького затримала поліція за торгівлю кокаїном у столиці на Хрещатику. Під час обшуку у нього виявили 23 пакунки кокаїну. Вдома у чоловіка конфіскували патрони, пакетики для фасування кокаїну та ваги.

Це не перше затримання наркодилера. 2020 року його вже ловили за продаж наркотиків, але відпустили під заставу у 2 млн гривень. Так, у жовтні 2020 року співробітники СБУ та Нацполіції затримали злочинне угруповання, учасники якого постачали кокаїну представників золотої молоді та нардепів. «Працювали» дилери в елітних нічних закладах столиці та на закритих вечірках, а наркотики продавали виключно за готівку та лише «своїм» клієнтам. За приблизними оцінками прокуратури, прибуток від наркобізнесу становив у середньому 50 тисяч доларів щомісяця.

ЗМІ охрестили Чернецького «головним наркодилером київського бомонду». Юрій – досить популярна особистість у Києві. Він є власником мережі барбершопів, батьком п'ятьох дітей, а також колишнім чоловіком fashion-блогера, телеведучої та головного редактора порталу Вestin.ua Поліни Нені. Нинішньою дружиною Чернецького стала співачка Інна Воронова, яка оголосила в соцмережі збір грошей на заставу, щоб її чоловік залишив СІЗО. Жінка заявила, що необхідно зібрати 4 млн. гривень, а за це обіцяла небайдужим передплатникам безкоштовний концерт. Тим часом український снайпер Євгенія Емеральд кинула виклик дружині наркоторговця: Наркотики чи перемога?

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: