Друг Винника показав артиста в Німеччині

Олег Винник
фото з відкритих джерел

Колеги артиста закидають Виннику, що він не з'являється на благодійних концертах

Вже котрий місяць шанувальники співака Олега Винника гадають, куди зник їхній кумир. Останній пост у соцмережі артист опублікував у квітні, і з того часу – жодного слова на його сторінці. Колеги артиста закидають Виннику, що він не з'являється на благодійних концертах – ні в Україні, ні за кордоном.

Тим часом, продюсер Роман Недзельський – колишній гендиректор Палацу «Україна» та чоловік співачки Оксани Білозір – на своїй сторінці в Фейсбук опублікував спільне фото з артистом. Нагадаємо, в інтерв'ю «Главкому» Недзельський розповідав, що Винник допомогає 135 батальйону, в якому служить продюсер.

Недзельський запевняє, що спілкується з Винником майже щодня: «Дружимо багато років сім'ями. З перших днів війни він допомагає нашому батальйону. На жаль, спочатку не міг так активно, як зараз, бо мав серйозні проблеми зі здоров'ям. Не дай Боже нікому такого пережити! Ще до війни через хворобу йому довелося відкласти кілька концертів. Але люди, на жаль, цього не пам'ятають. І читають лише заголовки. А їх складають так, щоб привернути увагу – «зрадив», «утік».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: