Де і коли дивитися Нацвідбір на Євробачення-2023

Сам пісенний конкурс пройде у Ліверпулі
фото з відкритих джерел

У конкурсі змагатимуться десять артистів

Фінал Нацвідбору на Євробачення 2023, яке відбудеться у Великобританії, транслюватиметься вже цими вихідними. Конкурс пройде в суботу, 17 грудня, в одному з київських укриттів. Розпочнеться о 17:00.

Дивитися прямий ефір фіналу Нацвідбору на Євробачення-2023 можна буде:

  • на каналі UA: Культура;
  • на YouTube Євробачення Україна;
  • на інших діджитал-платформах Суспільного;
  • у додатку Дія.

У конкурсі змагатимуться десять артистів. За суддівським столом – лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна та переможниця Євробачення-2016 Джамала. Сам пісенний конкурс пройде у Ліверпулі. Перший півфінал відбудеться 9 травня, другий – 11 травня, а фінал – 13 травня. Участь візьмуть 37 країн світу.

Раніше «Главком» писав, що Європейська мовна спілка (EBU) оголосила про серйозні зміни в системі голосування на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2023. Нові правила стосуються голосування у півфіналах. Згідно із рішенням експертної групи Конкурсу, вперше в історії глядачі з країн, які не беруть участь у конкурсі, зможуть проголосувати за конкурсантів у півфіналах. Голосування відбудеться у форматі онлайн. І лише в фіналі для визначення переможця Євробачення до глядацьких голосів додаються голоси професійного журі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: