Настя Каменських на тлі розмов про розлучення засвітилася на приватній вечірці з Потапом

Раніше Каменських і Потап часто публікували в соцмережах знімки один одного, зараз – ні
фото з відкритих джерел

Подружжя разом виконало кілька пісен

Співачка Настя Каменських з'явилася на одній з приватних вечірок разом із чоловіком, репером Потапом. Фото подружжя опублікувала в соцмережі українська бізнес-леді Христина Храновська.

Співаки разом виконало кілька пісень. На знімку співачка ніжно притутилася до чоловіка – схоже в їх шлюбі все гаразд. Тим часом вже кілька місяців в українських ЗМІ ходять чутки, що співачка Настя Каменський і продюсер Олесій Потапенко – не разом.

У різдвяні вихідні виконавиця виставила на своїй сторінці в Інстаграм пост з привітаннями та додала знімок, на якому зображена без чоловіка та обручки.

«Знаю, що цьогорічні свята зовсім не відчуваються, як раніше. Знаю, що кожен українець зараз чекає тільки на Перемогу. Але також знаю, що кожен з нас та вся Україна на шляху до неймовірних змін. Сьогодні більшість українців відзначає Різдво разом з майже всім світом, бо ці зміни вже сталися всередині багатьох. Я бажаю Божого благословіння кожному українцю, але особливо нашим незламним воїнам, які борються щосили, щоб добро нарешті перемогло зло. Нехай мир настане в серці кожного та у нашій рідній Україні», – написала Настя.

Треба сказати, що ні Настя, ні Потап досі не прокоментували розмови про їх ймовірне розлучення. Ба більше, навіть підігрівають чутки про це. Приміром, в кінці листопада, коли Каменських випустила пісню «Мама-зима», в якій заспівала про розлуку з коханим, Потап дивно відреагував на композицію.

На своїй сторінці в Інстаграм він написав: «Мама-зима. Вона мала на нас свої плани». Супроводив він пост фотографією, на якій зображений сам. Раніше Каменських і Потап часто публікували в соцмережах знімки один одного, зараз – ні. Останнє фото Потапа на сторінці Насті Каменських датується початком травня – співачка привітала чоловіка з днем народження.

Читайте також: Меладзе на тлі чуток про розлучення з Брежнєвою, засвітився в Берліні зі співачкою та братом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: