Настя Каменських виклала в соцмережу різдвяне фото без Потапа та обручки

Артистка давно не публікує спільних фото з Потапом
Фото: інстаграм Каменських

Ні Настя, ні Потап досі не коментують розмови про їх ймовірне розлучення

Вже кілька місяців в українських ЗМІ «гуляють» чутки, що співачка Настя Каменських і продюсер Олексій Потапенко – не разом. У різдвяні вихідні виконавиця виставила на своїй сторінці в Інстаграм пост з привітаннями та додала знімок, на якому зображена без чоловіка та обручки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

«Знаю, що цьогорічні свята зовсім не відчуваються, як раніше. Знаю, що кожен українець зараз чекає тільки на Перемогу. Але також знаю, що кожен з нас та вся Україна на шляху до неймовірних змін. Сьогодні більшість українців відзначає Різдво разом з майже всім світом, бо ці зміни вже сталися всередині багатьох. Я бажаю Божого благословіння кожному українцю, але особливо нашим незламним воїнам, які борються щосили, щоб добро нарешті перемогло зло. Нехай мир настане в серці кожного та у нашій рідній Україні», – написала Настя.

Треба сказати, що ні Настя, ні Потап досі не прокоментували розмови про їх ймовірне розлучення. Ба більше, навіть підігрівають чутки про це. Приміром, в кінці листопада, коли Каменських випустила пісню «Мама-зима», в якій заспівала про розлуку з коханим, Потап дивно відреагував на композицію.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

На своїй сторінці в Інстаграм він написав: «Мама-зима. Вона мала на нас свої плани». Супроводив він пост фотографією, на якій зображений сам. Раніше Каменських і Потап часто публікували в соцмережах знімки один одного, зараз – ні. Останнє фото Потапа на сторінці Насті Каменських датується початком травня – співачка привітала чоловіка з днем народження.

Настя Каменських та Олексій Потапенко одружились у 2019 році. Спільних дітей у пари немає, але у Потапа є син-підліток від першого шлюбу.

Читайте також: Тіна Кароль показала, як готувалася з сином до Різдва

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: