Найбагатша сім’я Індії влаштувала гучну дводенну вечірку зі світовими знаменитостями (фото)

Топові селебриті злетілися в Мумбаї на відкриття культурного центру
фото з відкритих джерел

На відкритті культурного центру зібралися найяскравіші зірки Боллівуду та світу

На кілька днів індійський Мумбаї став справжнім центром модного та світського життя. У столиці Індії відбулося урочисте відкриття Культурного центру Ніти Мукеш Амбані – дружини Мукеша Амбані, одного з найбагатших людей у світі. В Індії сім'я Амбані вважається найбагатшою.

Створення власного культурного центру – давня мрія Ніти. Проект націлений на збереження та просування індійської культури. Майданчик складається із чотирьох залів, включаючи театр Grand Theatre на дві тисячі глядачів – аналог голлівудського Dolby Theatre.

На відкритті зібралися найяскравіші зірки Боллівуду та світові знаменитості – Зендая з бойфрендом Томом Холландом, Пенелопа Крус, Джіджі Хадід, Карлі Клос, Приянка Чопра з чоловіком Ніком Джонасом, Айшварія Рай з донькою, Салман Кхан, Шах Рукх Кхан.

Однією з найефектніших гостей вечора стала Зендея. Актриса позувала фотографам у блискучій сукні зі шлейфом авторства індійського дизайнера Рахула Мішри. Не менш ефектно у розшитому золотому сарі виглядала супермодель Джіджі Хадід. Акторка Пенелопа Крус вирішила обійтися у своєму вбранні без елементів традиційного індійського одягу – на килимовій доріжці вона позувала в ніжно-рожевому платті, розшитому пір'ям.

Читайте також: Фатальна порнозірка. Хто така Стормі Деніелс, через яку Трампу загрожує в'язниця

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: