Фатальна порнозірка. Хто така Стормі Деніелс, через яку Трампу загрожує в'язниця

фото з відкритих джерел

Про роман з майбутнім президентом акторка написала книгу «Повне викриття»

Дональд Трамп став першим екс-президентом США, проти якого порушили карну справу. Велике журі присяжних округу Манхеттен проголосувало за звинувачення екс-президенту США Дональду Трампу у кримінальній справі про виплату порноакторці Стормі Деніелс $130 тисяч за мовчання. Вона одержала гроші від юристів Трампа перед виборами 2016 року.

Стормі Деніелс зробила ім'я в порноіндустрії. У 2018 році вона очолила рейтинг найпопулярніших зірок за версією ресурсу Pornhub. Нині їй 44 роки.

Її справжнє ім'я – Стефані Кліффорд. Вона народилася 1979 року в штаті Луїзіана, мати виховувала її сама. У школі дівчина випускала місцеву газету, у 17 років почала заробляти клубним стриптизом. Вже у 20-річному віці стала дуже популярною у любителів кіно для дорослих. До 35 років Стормі встигла знятися у 184 відвертих фільмах і сама зрежисувала ще 65. Кілька разів вона знялася у звичайному кіно, виконавши ролі самої себе в голлівудських комедіях «Трішки вагітна» та «Сорокалітній незайманий».

Якось пані Деніелс мало не пішла в політику. 2010 року вона оголосила про рішення балотуватися в сенат від рідного штату, однак передумала. За словами акторки, вона познайомилася з Трампом у липні 2006 року на березі озера Тахо – на курорті, де проходив благодійний турнір з гольфу.

На той час бізнесмен був одружений з третьою дружиною Меланією і в них уже був чотиримісячний син Барон. Сама Стормі була офіційно вільна. Їй було 27 років, йому – 60.

За словами Стормі, мільярдер запросив її повечеряти у номер. Він намагався справити враження на гостю, захоплювався її «творчими успіхами» та запрошував на своє реаліті-шоу «Учень», яке на той час продюсував. Деніелс згадувала, що «на Трампі були піжамні штани». Якоїсь миті він почав робити їй явні натяки. «Я запитала: «А як же Меланія?», а Трамп відповів, що не варто турбуватися про це», – розповідала вона в інтерв'ю. Стормі сказала, що вона «навіщось почала цілуватися» з Трампом і справа закінчилася сексом «за взаємною згодою».

У наступні роки вона продовжувала відповідати на численні телефонні дзвінки Трампа, сподіваючись, що він виконає обіцянку і допоможе їй взяти участь в реаліті-шоу. Про це вона написала в книзі «Повне викриття», в якій також описує, з яким небажанням вона вступала у зв'язок із майбутнім президентом США, і як вона долала відразу до себе, щоб дозволити статися сексуальному контакту. Вона розкриває і зовсім інтимні деталі: зокрема, порнозірка розповідає, що пеніс Трампа менший за звичайний, і формою нагадує поганку. «Це був найменш вражаючий секс із усіх, які я мала», – зізналася актриса.

2016 року, коли Дональд Трамп вирішив балотуватися в президенти США, його адвокат Майкл Коен зв'язався з Деніелс і зажадав укласти договір про нерозголошення. Документ було підписано 28 жовтня 2016 року.

Трамп завжди заперечував інформацію про роман, але визнав, що дозволив адвокату переказати жінці гроші, але не за мовчання, а «за припинення хибних звинувачень та шантажу». Однак Трампу інкримінують зовсім не те, що він заплатив актрисі. Як зазначає ВВС, у самому факті виплати немає нічого кримінального. Проте слідство наполягає, що згодом Трамп компенсував порнозірці цю суму із коштів своєї передвиборчої кампанії. Транш було оформлено як плату судові витрати. Прокуратура штату Нью-Йорк вважає це фальсифікацією фінансових документів. А це вже не адміністративне порушення, а кримінальний злочин.

Читайте також: Донька Альбіни Дерюгіної показала, як Київ попрощався з її легендарною мамою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: