Акторка Галина Безрук, яка вибрала Росію, заявила, що батьки в Києві її підтримують

Акторка назвала війну в Україні «проблемами двох країн»
фото з відкритих джерел

Артистка побідкалася російським ЗМІ, що довелося «перервати спілкування» з українськими колегами

Українська акторка Галина Безрук («Будиночок на щастя», «Останній москаль»), яка, незважаючи на кремлівську агресію, продовжує жити та працювати в Москві, вперше заговорила про війну в Україні.

«Мої батьки живуть у Києві. Я щаслива, що вони та інші родичі дуже адекватні люди, які чудово розуміють, що я своїми маленькими жіночими руками не вирішу проблему двох країн. Тож конфліктів у нас немає. Але багато колег, з якими ми добре спілкувалися в Україні, від мене відвернулися, з ними довелося перервати спілкування», – розповіла акторка в інтерв’ю російській пресі.

«Мені взагалі не має значення, хто з якої країни. Я дуже люблю людей і вважаю, що якщо людина хороша, її походження не відіграє ролі. У будь-якій країні можуть бути погані люди, тому точно не за національною ознакою треба судити, а за вчинками. Розумію, що багато робиться спеціально – щоб нацькувати близьких один на одного, і я цьому не піддаюся», – додала акторка.

До слова, раніше Безрук розповідала колегам, з якими, як тепер каже «довелося перервати спілкування», що не може залишити Росію через чоловіка – російського актора, від якого має маленьку дочку. Однак в тому ж таки інтерв’ю російському ЗМІ акторка зізналася, що в неї з чоловіком «знову непростий період». Артистка натякнула на те, що чоловік заглядає в чарку, але «пройшов терапію та зараз продовжує лікування». Розповідаючи про сімейні стосунки, Безрук каже: «Щиро кажучи, все дуже складно. Не хочу робити гучних заяв, бо нічого ще не вирішено. Я старалася, але, можливо, дива не станеться».

Раніше «Главком» повідомляв, що колега Галини Безрук по серіалу «Будиночок на щастя», актриса Віталіна Біблів натякнула в інтерв'ю, що говорити відкрито про події в Україні Безрук заважають обставини: «Ми у добрих стосунках. У неї тут родичі. Ситуація непроста. Знаєте, до багатьох там можуть прийти додому і погрожувати, наприклад, тим, що заберуть дитину. Це якраз її ситуація», – наголосила Віталіна.

Тим часом телеведуча Катерина Осадча на своїй сторінці в соцмережі заявила, що таких українців, як Галина Безрук, потрібно позбавляти паспорта нашої країни.

Читайте також: Карта смерті, самотність та втрата заробітків: тарологиня розповіла, що сталося із Винником

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: