«Міс Україна Всесвіт» зачарувала мережу новою фотосесією в стилі Old Money

фото: Instagram

Модель показала стильний лук з фотосесії

29-річна модель Вікторія Апанасенко, яка представляла нашу країну на конкурсі «Міс Всесвіт», поділилась кадрами з фотосесії у стилі Old Money.

На знімках Вікторія Апанасенко позує в короткій спідниці з виразним декольте на фоні різнобарвних гортензій. Дівчина зробила об'ємну укладку й ніжний макіяж. Фотографії були опубліковані в її Instagram акаунті.

Пост модель залишила без підпису.

«Міс Україна Всесвіт» зачарувала мережу новою фотосесією в стилі Old Money фото 1
«Міс Україна Всесвіт» зачарувала мережу новою фотосесією в стилі Old Money фото 2

Раніше «Главком» писав, що конкурс краси «Міс Всесвіт-2022» оголосив переможницю у категорії національних костюмів. За результатами голосування користувачів застосунку Miss Universe, перемога дісталася нашій Вікторії Апанасенко.

Костюм шили в Україні протягом чотирьох місяців в екстремальних умовах, під звуки сирен, без електроенергії та у світлі свічок. Вбрання розроблене та створене відомою українською дизайнеркою Лесею Патокою, яка раніше працювала над образами для Onuka, Джамали, Бумбокс, Pianoбой, Сергія Бабкіна, Олі Полякової та інших.

«Нам так важливо було створити образ не просто красивої, а й сильної духом дівчини, що уособлює в собі всю Україну – незламну, сміливу, вільну. Попри всі складнощі і виклики, ми впорались із створенням образу вчасно, адже кожен з нас – воїн у своїй справі», – розповідала Леся Патока.

До слова, модель Вікторія Апанасенко, яка представляла нашу країну на конкурсі «Міс Всесвіт» у США, нещодавно повідомила про зміни в особистому житті. Відома українка оголосила, що вийшла заміж, однак свого чоловіка шанувальникам так і не представила.

Вікторія зі своїм коханим обрали «красиву» дату для церемонії – 23.03.2023. На знімку, опублікованому в Інстаграм, видно руку Апанасенко з букетом, а також руку її чоловіка з обручкою на безіменному пальці.

У інтерв'ю ЖВЛ модель розповіла, що ретельно приховує обранця. За її словами, після конкурсу вона отримала велику порцію негативних коментарів, і не хоче, щоб це перенеслося на всю її сім'ю. «Це одна з причин. Я думаю, що з часом я, звичайно, розповім, хто це. Але поки не хочу, щоб цей хейт йшов на мою сім'ю», – пояснила «Міс Україна Всесвіт».

Дівчина також зізналася, що вирішила відкласти пишне весілля на потім.Вікторія ще не визначилася з сукнею. Вона приміряла понад кілька сотень суконь, але жодна з них їй не відгукнулася.

Читайте також: Українці посварилися через вечірню сукню Вікторії Апанасенко для «Міс Всесвіт-2022»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: