Українка перемогла на «Міс Всесвіт-2022» у категорії національних костюмів

Вікторія Апанасенко на сцені конкурсу
фото з відкритих джерел

За результатами голосування користувачів застосунку Miss Universe, перемога дісталася Вікторії Апанасенко

Міжнародний конкурс краси «Міс Всесвіт-2022» оголосив переможницю у категорії національних костюмів. За результатами голосування користувачів застосунку Miss Universe, перемога дісталася українці Вікторії Апанасенко. Про це «Міс Україна Всесвіт» повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

«Створюючи цей костюм, ми хотіли втілити ідею про те, що війна не може зламати нашу силу і знебарвити наші серця. Навіть палаюча, Україна відродиться, як фенікс, і засяє яскравими барвами ! Цей костюм також символізує кожну жінку, яка бореться за свої права, свободу та своє майбутнє! Кожен з нас – Воїн Світла», – каже Вікторія.

Костюм шили в Україні протягом чотирьох місяців в екстремальних умовах, під звуки сирен, без електроенергії та у світлі свічок. Вбрання розроблене та створене відомою українською дизайнеркою Лесею Патокою, яка раніше працювала над образами для Onuka, Джамали, Бумбокс, Pianoбой, Сергія Бабкіна, Олі Полякової та інших.

«Нам так важливо було створити образ не просто красивої, а й сильної духом дівчини, що уособлює в собі всю Україну – незламну, сміливу, вільну. Попри всі складнощі і виклики, ми впорались із створенням образу вчасно, адже кожен з нас – воїн у своїй справі», – розповідала Леся Патока.

Читайте також: Телеведуча Надія Матвєєва отримала травму прямо під час зйомок (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: