«Міс Україна Всесвіт», яка на днях вийшла заміж, пояснила, чому не показує чоловіка

фото з відкритих джерел

Вікторія Апанасенко озвучила несподівану причину того, чому публічно не представляє обранця

Модель Вікторія Апанасенко, яка представляла нашу країну на конкурсі «Міс Всесвіт» у США, нещодавно повідомила про зміни в особистому житті. Відома українка оголосила, що вийшла заміж, однак свого чоловіка шанувальникам так і не представила.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

Вікторія зі своїм коханим обрали «красиву» дату для церемонії – 23.03.2023. На знімку, опублікованому в Інстаграм, видно руку Апанасенко з букетом, а також руку її чоловіка з обручкою на безіменному пальці.

У інтерв'ю ЖВЛ модель розповіла, що ретельно приховує обранця. За її словами, після конкурсу вона отримала велику порцію негативних коментарів, і не хоче, щоб це перенеслося на всю її сім'ю. «Це одна з причин. Я думаю, що з часом я, звичайно, розповім, хто це. Але поки не хочу, щоб цей хейт йшов на мою сім'ю», – пояснила «Міс Україна Всесвіт».

Дівчина також зізналася, що вирішила відкласти пишне весілля на потім.Вікторія ще не визначилася з сукнею. Вона приміряла понад кілька сотень суконь, але жодна з них їй не відгукнулася.

Раніше «Главком» писав, що конкурс краси «Міс Всесвіт-2022» оголосив переможницю у категорії національних костюмів. За результатами голосування користувачів застосунку Miss Universe, перемога дісталася нашій Вікторії Апанасенко.

Читайте також: Онука легендарної Альбіни Дерюгіної емоційно розповіла, що прискорило смерть її бабусі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: