З крилами та мечем. Українка вразила ефектним вбранням на конкурсі «Міс Всесвіт-2022» в США

Вікторія Апанасенко родом з Чернігова
фото з відкритих джерел

Костюм створювався в Україні протягом чотирьох місяців в екстремальних умовах

Вже цієї суботи, 14 січня, в США пройде конкурс краси «Міс Всесвіт». Україну представлятиме модель Вікторія Апанасенко. У своєму Instagram Вікторія показала, як вона презентувала на сцені конкурсу національний костюм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от МІС УКРАЇНА ВСЕСВІТ (@missukraine_universe)

Під гучні оплески продемонструвала світові своє вбрання «Воїн світла». Костюм створювався в Україні протягом чотирьох місяців в екстремальних умовах, під звуки сирен, без електроенергії та у світлі свічок.

Вбрання розроблене та створене відомою українською дизайнеркою Лесею Патокою, яка раніше працювала над образами для Onuka, Джамали, Бумбокс, Pianoбой, Сергія Бабкіна, Олі Полякової та інших. «Нам так важливо було створити образ не просто красивої, а й сильної духом дівчини, що уособлює в собі всю Україну – незламну, сміливу, вільну. Попри всі складнощі і виклики, ми впорались із створенням образу вчасно, адже кожен з нас – воїн у своїй справі», – розповідала Леся Патока.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от МІС УКРАЇНА ВСЕСВІТ (@missukraine_universe)

Автором вбрання для виходу у вечірніх сукнях став український дизайнер Іван Фролов (FROLOV). До розробки образів Вікторії для конкурсу «Міс Всесвіт» долучилося багато відомих та молодих українських брендів. Для виходу в купальниках цього року організатори конкурсу «Міс Всесвіт» надали кожній кандидатці біле полотно, на якому учасниці мали змогу зобразити свою власну історію. Українка вийшла у накидці з надписом «Be brave like Ukraine» («Будь мужньою, як Україна»).

Конкурс «Міс Всесвіт 2022» проводиться 71-й раз. Вікторія Апанасенко – уродженка Чернігова. Вона є перша віцеміс минулого року. Дівчина закінчила факультет психології КНУ ім. Тараса Шевченка за спеціальністю «Соціальна робота».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: