Українці посварилися через вечірню сукню Вікторії Апанасенко для «Міс Всесвіт-2022»

Вікторія Апанасенко в сукні від Фролова
фото з відкритих джерел

Одні коментатори в захваті від вбрання конкурсантки, інші – не задоволені

У Новому Орлеані продовжується попередній раунд змагань конкурсу краси «Міс Всесвіт-2022». Наша конкурсантка Вікторія Апанасенко презентувала вбрання для конкурсу вечірніх суконь.

Її для Вікторії створив Іван Фролов, засновник та креативний директор FROLOV. Це сукня-футляр з одним рукавом та високим розрізом. Для сукні дизайнер вибрав чорний колір, розшив сукню кристалами та доповнив шовковим шлейфом-прапором.

Думки українців в коментарях під дописом, в якому розповідається про вбрання, традиційно розділилися. Одним дуже сподобалася сукня Вікторії: «Вишукана сукня», «Гарно, патріотично і сучасно», «Бездоганно! Слів немає» І сама Вікторія – до смаку: «Вона як порцелянова лялечка! Така ніжна, тендітна. І одночасно погляд не із «солодких» Вікторія – це перемога».

Іншим якраз почуттів у фотосесії дівчини і не вистачило: «Вродлива дівчина, але вона якась холодна, як лялька зі скляним поглядом. На кожному фото однакова міміка. Більше тепла у погляді, більше духовності. Це не просто показ мод, подіум, де треба показати бренд, одяг та себе, як одну з найкращих моделей, а це всесвітній конкурс, де треба показувати не тільки зовнішність. Це повинна підказувати команда, яка працює з конкурсанткою. Сукня гарна», «Вона холодна, бо це фотосесія в чорній сукні , яка відображає часи нашої країни. На інших світлинах дівчина дуже тепла та відкрита», «Погляд не висловлює геть нічого. Пластик. В цьому проблема», «Погоджуюсь на сто відсотків, але зовнішній вигляд – це відображення внутрішнього єства», «Українці – душевні люди. Це відрізняє нас від багатьох інших народів. У погляді цієї дівчини душі немає, вона холодна і неприступна. Так, це час війни. Але на війні наші душі не тьмяніють, вони нам допомагають здолати ворога, не зламатися! Має бути у моделі від України більше тепла у погляді».

Якійсь частині українців не сподобався у вбранні шлейф у вигляді українського прапора: «На підлозі нікому не муляє?», «Ідея з прапором на підлозі – невдала. Як відомо, прапор кидають під ноги вороги», «Сукня справді вишукана, як і пані! Ідея з накидкою прапора, трохи перебір, як на мене. І до чорного, краще пасував би червоний колір, колір пролитоі крові. Вигляд такий був би просто шедевральним», «Ще не досить крові?», «При чому тут досить. До чорного справді пасує червоний».

Нагадаємо, у конкурсі національних костюмів Вікторія Апанасенко взяла участь у костюмі Воїн Світла, який для конкурсу створила українська художниця з костюмів Леся Патока.

Раніше «Главком» писав, що на «Міс Всесвіт» українка красномовно відреагувала на росіянку, яка хотіла стати поруч під час загальної фотосесії. Відео інциденту вже набрало в соцмережі більше мільйона переглядів.

Читайте також: Українці просять у зірки Голлівуду підтримки для пораненого в Соледарі актора Лінартовича

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: