Анна Трінчер показала молоду маму, яку переплутали з її сестрою

Трінчер вийшла заміж восени минулого року
фото з відкритих джерел

Співачка та блогер-мільйонниця Анна Трінчер виклала одне зі своїх весільних фото, на якому зображена з мамою та бабусею. Дівчина привітала одну з них із днем ​​народження.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @annatrincher_official

На знімках Трінчер позує в компанії моложавої мами, яка знята в красивій білій сукні з пишними рукавами та відкритим декольте. Бабуся в цій сім'ї теж не відстає від моди – вона завітала на весілля  у класичному вбранні, проте доповнила образ яскравим рожевим піджаком.

В коментарях до фото Трінчер написала: «Моя кохана, з днем ​​народження. Люблю тебе». Тим часом шанувальники артистки коментують знімок: «А ваша мама взагалі модель», «Точно мама, а не сестра? Дуже гарна», «Можна дізнатися секрет молодості вашої бабусі та мами?».

Нагадаємо, Анна Трінчер та її хлопець, блогер Олександр Волошин одружилися восени минулого року. Трінчер і Волошин вирішили не робити подію публічною – без пишного святкування пара розписалася в одному зі столичних рагсів. Раніше виконавиця придбала для розпису вбрання жовтого кольору, але це не дуже сподобалося її шанувальникам. Мовляв, не можна одягати жовте плаття на весілля, адже жовтий колір – до розлучення. Пізніше співачка все ж таки обрала білу сукню.

Пізніше чоловік блогерки-мільйонниці прокоментував чутки про їх розлучення.

Читайте також: «Холостячка» Злата Огневич заговорила про роман з Клопотенко

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: