Клопотенко розповів про коронні страви для Зеленського, Порошенка та Залужного

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Юлії Тимошенко шеф-кухар приготував би роли «соціальний Дубай»

Відомий шеф-кухар та дослідник української кухні Євген Клопотенко в інтерв'ю «Українській правді» розповів, що приготував би відомим політикам та державним діячам, судячи з їх вподобань та способу життя.

Журналіст запропонув Клопотенку гру: «От, якби тобі, приміром, сказали: треба приготувати щось Зеленському, то, що би приготував?» – «Я би приготував окорочка», – не задумуючь відповів Зеленський. «Тому, що ти бачив фото, як він приїзжав до батьків, і на столі була така страва?» –  «Так, окорочка, як вдома». Для Порошенка, за словами Клопотенка, він приготував би торт «Київський» на стевії, бо політик – діабетик.

Юлії Тимошенко відомий кулінар запропонував «суші якісь». «Суші, соціальні роли, маленькі. Що там в Дубаї їдять? Я би просто рис і норі скрутив би і назвав їх «соціальний Дубай», – пожартував Клопотенко натякаючи на скандальний відпочинок Юлії Володимирівни у Дубаї.

«Залужному я б, знаєш, що приготував? Була така русня під Ізюмом, яку палили українці. Я придумав страву – береш м’ясо, гарну вирізку з яловичини, нарізаєш, смажиш, додаєш вершкового масла, кон’як і підпалюєш. Вона починає горіти, і поки горить, все палає – ти це м’ясо перекладаєш на тарілку, посипаєш ізюмом і даєш хліб. І всьо, і ти їсиш таке палаюче м’ясо з ізюмом і хліб. Хорошо так!», – розповів Клопотенко про свій задум, додавши, що для гостроти ще можна додати перцю чилі.

Читайте також: Телеведуча Розинська оголосила жорстоку війну майору Мельниченку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: