Мадонна заборонила влаштовувати концертні тури з її голограмою

Мадонна склала заповіт
фото: madonna/Instagram

Мадонна розділила права на свої треки порівну між дітьми

Відома американська співачка Мадонна склала заповіт після того, як потрапила до відділення інтенсивної терапії з бактеріальною інфекцією. Про це  повідомляє  The Sun.

Співачка заборонила організовувати після її смерті концертні тури з її голограмою.

«За винятком Abba Voyage, використання голограм для пожвавлення виконавців було, м'яко кажучи, сумнівними. Голограмний тур Вітні Х'юстон був розгромлений критиками, і Мадонна відмовляється дозволяти жадібним до грошей босам робити те саме з нею. Вона витратила все своє життя на те, щоб вирішувати питання та підтримувати культурну значущість – і немає жодного шансу, що вона дозволить заплямувати всю свою важку працю», – зазначає інсайдер.

Крім того, Мадонна хоче уникнути майнових сварок і суперечок між своїми шістьма дітьми. Тому вирішив розділити права на свої треки порівну.

Слід зазначити, що гонорари від використання треків Мадонни можуть приносити спадкоємцям знаменитостей тисячі доларів доходу.

Вона також передасть деякі права своєму давньому менеджеру Гаю Осірі, як подяку за підтримку в хороші та погані часи. 

Нагадаємо, що співачку Мадонну наприкінці червня знайшли без свідомості у її квартирі в Нью-Йорку. Подробиці про здоров'я актриси тримаються в таємниці, але друзі вважають, що лікування може затягнутися. 

Згодом подруга Мадонни повідомила про її стан здоров'я.

«Вона одужує вдома – вона загалом дуже сильна. Вона в норм», – сказала подруга.

Як відомо, Мадонна була оточена турботою своєї старшої дочки Лурдес, 26, а також іншими дітьми, включаючи синів Рокко, 22, та Девіда Банду, 17, яких помітили у Нью-Йорку біля квартири артистки.

Читайте також: Мадонна вперше після реанімації вийшла на публіку: зірка вразила зовнішнім виглядом (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: