Ані Лорак виступила в Туреччині попри спроби українців зірвати концерт

Ані Лорак
фото з відкритих джерел

Відео з виступу почали з'являтися в фан-групах Ані Лорак

Співачка Ані Лорак, яка має українське громадянство все-таки виступила в Туреччині, в одному з комплексів у Белеку. У сторіз готелю, який запросив Лорак на виступ, з’явилося відповідне відео.

Відео з виступу почали також з'являтися в фан-групах Ані Лорак. Наразі невідомо, скільки ще заплановано концертів співачки в Туреччині. На своїх сторінках в соцмережах Лорак не розмістила жодного повідомлення про це. 

Напередодні рада директорів групи Kilit Hospitality Group ретельно дослідила роль артистки Ані Лорак у повномасштабній війні Росії проти України. Вони також уважно врахували всі репутаційні ризики, пов'язані з її виступом в концертному залі їх готелю. Була помітна активна бойкот-акція українців проти цього заходу, і заклики не допускати Ані Лорак на подію. В результаті, рада директорів прийняла рішення скасувати концерт.

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак вирушить до Туреччини, де співатиме перед туристами, які 29 липня відпочиватимуть в Анталії.

Нагадаємо, що Мурат Налчаджіоглу, який нещодавно одружився з візажисткою Лілією Реус, показав доньку від шлюбу з Ані Лорак.

Раніше «Главком» писав, що в Росії істерично заявили, що Москву атакували дронами. Польоти БПЛА над Москвою назвали «терористичною атакою київського режиму». Один з безпілотників, судячи з фото, «прилетів» до Москви від співачки Ані Лорак

Читайте також: Мережа вибухнула мемами про безпілотник, який над Москвою «запустила» Ані Лорак

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: