Голлівудська зірка Мег Раян шокувала обличчям після пластики

фото з відкритих джерел

Надмірне бажання знову стати красивою занапастило кар'єру однієї з найкращих актрис світу

Відома американська акторка Мег Раян вперше з'явилася на публіці після тривалої паузи й вразила шанувальників змінами у зовнішності. Про це повідомляє New York Post. Акторка прийшла підтримати свого друга актора Майкла Дж. Ліса на прем'єру його документального фільму.

Мег Раян вважалася однією з головних красунь Голлівуду 90-х років. Ролі у фільмах «Коли Гаррі зустрів Саллі», «Кейт і Лео», «Вам лист», «Французький поцілунок» відкрили світові чарівну кучеряву білявку.

Однак якоїсь миті Мег вирішила, що старіє, тому, як і багато зірок, вирішила виправити це за допомогою пластичних операцій, які виявилися невдалими. Актриса довгий час не знімалася в кіно, намагаючись повернути колишню красу. Коли ж вона знову з'явилася на публіці, шанувальники жахнулися.

Райан просто не впізнати: набрякле обличчя, натягнута шкіра, очі, що різко звузилися, змінився ніс. Від колишньої білявої красуні не залишилося й сліду. Сама 61-річна Мег при цьому заперечує будь-які походи до хірургів, списуючи все на природне старіння. Але, навіть якщо це так, не можна не визнати одне: надмірне бажання знову стати красивою занапастило кар'єру однієї з найкращих актрис світу.

Читайте також: Принц Вільям з дружиною попили сидру в лондонскому пабі: приїхали туди на метро

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: