Сальма Хайєк виклала в мережу фото без макіяжу і майже без одягу

фото з відкритих джерел

 Акторка опублікувала відверті знімки в жовтому бікіні

Американська актриса мексиканського походження Сальма Хайєк виклала в соцмережу знімки свого відпочинку. 56-річна зірка в компанії друзів провела час на катері, насолоджуючись мальовничим океанічним заходом сонця, та прозвітувала про відпочинок.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Акторка опублікувала відверті знімки в жовтому бікіні, продемонструвавши ідеальні форми. На фото вона постала без макіяжу. «Щоразу, коли мені потрібно відчути себе оновленою, я стрибаю в океан», – підписала Хайєк серію фотографій та невеличке відео.

Шанувальники потішили акторку коментарями: «Виглядати так молодо просто незаконно!», «Досі дивовижно виглядаєш після всіх цих років», «Легенда бікіні».

До слова, Сальма Хайєк регулярно радує шанувальників подібним контентом. Раніше «Главком» писав, що Сальма Хайєк шокувала появою на прем'єрі в голій сукні-сітці. Шанувальники акторки в коментарях дивувалися, що чоловік актриси, мільярдер Франсуа-Анрі Піно, відпустив її з дому в такому вигляді: «Вона, звичайно, зірка, але все ж таки в такому вбранні свою дружину я б навряд чи відпустив одну», «Може, Франсуа-Анрі Піно приїхав разом з нею і просто не став фотографуватися?», «Сальма виглядає чудово в більшості нарядів, але це просто неймовірна сукня».

А в Лондоні, де відбулася щорічна церемонія вручення премії журналу GQ «Людина року», зірка кіно з'явилася в червоній сукні з таким глибоким вирізом, що здавалося – сукня ось-ось злетить з грудей Сальми.

Читайте також: Папараці підловили зірку «Гаррі Поттера» з візочком: Деніел Редкліфф вперше став батьком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: