Принц Вільям з дружиною попили сидру в лондонскому пабі: приїхали туди на метро

Принц Вільям та Кейт Міддлтон їхали поїздом «Елізабет Лайн»
фото з відкритих джерел

Кейт Міддлтон допустила рідкісні одкровення під час відвідин місцевого пабу

Члени королівської родини готуються до коронації Чарльза ІІІ, яка відбудеться 6 травня. Напередодні історичної події принц Вільям із дружиною побували у лондонському районі Вест-Енд, щоб перевірити, як він готовий до святкових вихідних.

Принц та принцеса Уельські зустрілися з персоналом популярного лондонського пабу, співробітники якого зараз готуються до святкування з нагоди коронації Чарльза ІІІ. Вирушили Вільям та Кейт туди на метро, повідомляє People.

Кейт Міддлтон вибрала для публічного виходу легеньку білу сукню міді з кокетливими воланами на подолі. Зверху вона одягла яскраво-червоне пальто, яке було пошито для неї на замовлення. Образ королівської особи доповнили білі туфлі на шпильці і сумочка Mulberry. З прикрас Уельська принцеса обрала сережки з перлами.

У паб Dog & Duck у Сохо принц Вільям та Кейт Міддлтон приїхали поїздом «Елізабет Лайн» від Ектона до Тоттенхем-Корт-роуд. Єлизавета II офіційно відкрила цей маршрут у травні минулого року за чотири місяці до смерті. Це стало одним із останніх публічних виступів вінценосної бабусі принца Вільяма.

Принц і принцеса Уельські були в піднесеному настрої і навіть спробували сидр у пабі. Однак ЗМІ додають, що під час бесіди Кейт Міддлтон зробила незвичайну заяву про майбутні події, натякнувши, що втомилася від підготовки та суєти. «Так, це буде напружений час. Ми наближаємось до цього. У мене таке почуття, що нас вибудовують у ряд, як качок», – цитує Daily Mail невістку Чарльза III. Залишивши заклад, принц і принцеса Уельські ненадовго зупинилися біля натовпу на Фріт-стріт, щоб зробити кілька селфі з шанувальниками.

Читайте також: Чарльз III вже склав чорний список неугодних: після коронації їх усунуть від справ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: