Дзідзьо показав жінку, якій найчастіше телефонує під час війни

фото з відкритих джерел

Артист розповів, як війна змінила його оточення

Музикант Дзідзьо на своїй сторінці в соцмережі привітав маму з днем народження. Галина Янівна поїхала на заробітки у Португалію 20 років тому, де лишилася жити.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)

Дзідзьо розповідав, кому найчастіше дзвонить під час війни. Михайло Хома зізнався, що найбільше про його життя та долю України переживає саме його мама.

«Мамі за кордоном все виглядає страшніше, кольоровішим та цікавішим. Я тут, вона там. Я дзвоню родичам, своїй команді. Кожен на своєму місці допомагає, чим може. Багато що змінилося, навіть усередині мене та мого оточення. Видно, хто є хто насправді, а ще багато проясниться. Хтось виїхав за кордон, багато історій невдячних, болить. Багато хто виражатиме претензії один до одного, особливо претензії виставляють ті, хто нічого не робить. Бо в них страх та претензія до себе. А властивість людей така, що коли хто має претензії до себе, перекидає їх на когось. Хотів би, щоб люди не сварилися, а розуміли, що це робиться від страху та переживань. Все змінюється: почерк, штрихи. Як правильно і про що говорити», – розповідав Михайло.

Раніше «Главком» писав, що колишня дружина музиканта, співачка Slavia на своїй сторінці в соцмережі показала шанувальникам, як проходять зйомки кліпу на її нову пісню. Артистка обнародувала кілька робочих моментів, та розсекретила тих, хто знімався разом з нею. Серед них – відома громадська активістка та колишній нардеп Ірина Фаріон.

Читайте також: Данилко потішив шанувальників закулісними фото зі своєю сценічною мамою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: