6 млн лайків. Світлина Роналду з маленькою дочкою захопила соцмережу

фото з відкритих джерел

Минулого року Кріштіану Роналду став батьком вп'яте

Кохана знаменитого футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес, яка має 46,2 млн підписників в Instagram, виклала в соцмережу фото свого чоловіка з наймолодшою дочкою – 9-місячною Беллою Есмеральдою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Georgina Rodríguez (@georginagio)

«Прекрасний Смарагд. Цей погляд такий сильний і ніжний, що Бог дав тобі… Я тебе кохаю», – підписала фото Родрігес. Першим його прокоментував Роналду: «Так само, як тато. Моя любов».

Нагадаємо, минулого року Кріштіану Роналду став батьком вп'яте. Його громадянська дружина народила в середині квітня близнюків, проте вижила лише дівчинка, син Роналду помер під час пологів. Всього в Роналду п'ятеро дітей: Кріштіану Роналду-молодший, близнюки Єва та Матео, Алана Мартіна та Белла Есмеральда. Останніх двох народила Джорджина. Офіційний шлюб пара укладати не поспішає.

Легендарний футболіст «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду, який підписав контракт із маловідомим клубом «Аль-Наср» у професійній лізі Саудівської Аравії з пакетом на суму понад 400 мільйонів фунтів стерлінгів, нині мешкає у одній з найвищих будівель у країні – Вежі Королівства. Гігантський номер в готелі Four Seasons – один із найкращих у 99-поверховому будинку. Номер займає два поверхи та включає вітальню, особистий кабінет, їдальню та медіазал. 17 кімнат зайняли його сім'я, друзі та служба безпеки.

Читайте також: Дружину Скічка пограбували в Італії: От покажу поліції, що таке Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: