Данилко потішив шанувальників закулісними фото зі своєю сценічною мамою

фото з відкритих джерел

Артист гастролює з благодійними концертами європейськими містами.

Музикант Андрій Данилко поділився знімками зі сценічною мамою Інною Білоконь під час гастролей в Іспанії. Нині Данилко гастролює з благодійними концертами європейськими містами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Артист разом з Інною Білоконь під час гастролей в Іспанії відвідали дивовижну локацію у Валенсії. На одній зі світлин Андрій та Інна відображені у дивовижній локації – це Місто науки та мистецтв зі знаменитим океанаріумом, яке вважається найбільшим у Європі. У підписі до публікації Данилко написав: «Валенсія на шляху до Барселони. Побачимося ввечері!». На інших знімках – теж мама. «Мама готується до Неаполя», – підписані фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Раніше «Главком» писав, що один з концертів Данилка потрапив під серйозну загрозу скасування. Артист показав закулісне фото з виступу та повідомив, що напередодні виступу в Італії у нього виникли серйозні проблеми зі здоров'ям.

«Цей концерт міг не відбутися через ларингіт, відсутній голос і температуру. Але завдяки вашій підтримці і приголомшливому лікарю (тримає плакат за спиною артиста – прим. ред.), сьогоднішній концерт став одним із найспекотніших. Дякую українцям і дякую організаторам. Перепочити – і їхати в Аліканте, Іспанія», – написав виконавець.

Читайте також: Зеленську запитали, що хотіла би сказати Путіну: відповіла трьома словами

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: