Російська реперша перерахувала окупантам гонорар за трек, який у топі в українців

Дар'я Зотєєва – російська реп-виконавиця, раніше інстаблогер
фото з відкритих джерел

Інстасамка в кінці позаминулого року давала концерт у Києві

Російська реперша Дар'я Зотєєва, більш відома як Інстасамка, перерахувала на потреби російської армії 900 тисяч рублів. Частина цих грошей виконавиці допомогли заробити українці: співачка залишається в топі серед українських слухачів.

Кілька днів тому стало відомо, що популярна російська виконавиця перенесла свій тур російськими містами на 2024 рік. Про причини скасування концертів не повідомляється. Тим часом голова Ліги безпечного інтернету Катерина Мізуліна подякувала регіональній владі за пильність. На її думку, творчість Інстасамки йде врозріз із культурною політикою Росії. Простими словами: співачка до цього часу ні разу не схвалила війну в Україні, як вимагали від неї.

І от тепер артистка терміново вирішила «виправлятися» та розповіла в соцмережі, що передала армії окупантів майже мільйон рублів (майже 300 тисяч гривень). «Гонорар від пісні «За деньги «да» я перевела на СВО. Я не знаю, куди підуть ці кошти, чи дійдуть до адресата – гумдопомогу, бронежилети або як там це називається. Але там воює багато моїх ровесників, за яких сильно переживаю, чого не можу показати у своїй творчості. Але це поки», – цитують Інстасамку телеграм-канали.

Дар'я Зотєєва – російська реп-виконавиця, раніше інстаблогер. У 2019 році стала широко відома після скандалу, пов'язаного з фільмом «Вона вам не Інстасамка», в якому було розказано про множинні випадки обману аудиторії з її боку. 5 вересня 2021 року Інстасамка давала концерт у Києві.

Тим часом співачка залишається в топі серед українських слухачів. Зокрема, її пісня «За деньги «да» потрапила в «Топ-50 Україна» на Spotify, посіла друге місце на YouTube Music і потрапила в п'ятірку лідерів на Apple Music. Коментатори реагують на вчинок виконавиці: «Даша, що за справи? Що за донати на армію Росії?», «Правда, що для російської армії вона задонатила свої 900к рублів?».

Читайте також: Ще один відомий російський співак хоче воювати проти українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: