Стало відомо, що саме сказала Дженніфер Лопес під час сварки з чоловіком на «Греммі»

Зірки розуміють, що момент було знято на камеру, і їхні обличчя відразу стають емоційно нейтральними
фото з відкритих джерел

Лопес явно була незадоволена поведінкою Бена Аффлека

На церемонії вручення премії «Греммі» чоловік поп-діви Дженніфер Лопес, актор Бен Аффлек настільки відчував себе нудно, що його вираз обличчя швидко став вірусним. На відео, які гуляють інтернетом, видно, як Бен, який неодноразово ставав героєм мемів через сумний вираз обличчя, вислуховуває настанови від своєї дружини. Лопес явно незадоволена його поведінкою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Libelle Revista RD (@libellerevista)

Мережею розлетілося відео, в якому Бен щось шепоче на вухо дружині, на що вона реагує різко і навіть грубо, немов огризається. Бен хмуриться, поправляє жилет та поставу. Потім вони розуміють, що момент було знято на камеру, і їхні обличчя відразу стають емоційно нейтральними. Інтернет-користувачі відразу почали гадати, що саме Дженніфер сказала Бену в цей момент. Один із експертів із читання по губах точно визначив, що це було.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Just Jared (@justjared)

«Стій, будь більш привітним! Постарайся виглядати вмотивованим!», – сказала Дженніфер Лопес Бену Аффлеку. Він підкорився, сів прямо і постарався виглядати так, як йому сказали.

Але не надто успішно, оскільки фото його нудьгуючого обличчя розійшлися по соцмережах. «Уявляю, як Дженніфер Гарнер зараз сидить удома і сміється з Лопеса, мовляв, тепер він твоя проблема», «Яким би поганим не був ваш день, я впевнений, що ви не такі нещасні, як Бен Аффлек на «Греммі», «Чудово розумію Бена. Мені б теж стало нудно дуже швидко», – пишуть інтернет-користувачі в коментарях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: