Бен Аффлек розповів усю правду про дієту Дженніфер Лопес

фото з відкритих джерел

Фігурі 53-річної Дженніфер Лопес можуть позаздрити молоді дівчата

Американський актор Бен Аффлек став новим гостем телешоу, яке веде акторка Дрю Беррімор. У ході дружньої бесіди зайшлося про дружину Бена Дженніфер Лопес, точніше її фігуру.

Про те, як 53-річна поп-діва примудряється зберігати фігуру, ходять легенди, які Джей Ло сама підтримує, публікуючи відео своїх виснажливих тренувань. І Дрю, якій три роки тому заради ролі довелося скинути 15 кілограмів, не могла не поцікавитися, якою дієтою дотримується Дженніфер, щоб виглядати так молодо.

«Дозвольте мені сказати щось, що вас засмутить. Вона їсть усе, що хоче – піцу, печиво, морозиво. Все!» – сказав Бен. А потім додав, що навіть сам трохи заздрить дружині: «Вона тренується. Але я теж займаюся. Але чи виглядаю я від цього якимось чарівним чином на 20 років молодшим? Я маю на увазі стан шкіри та решти?! А вона – так. Вона найпрекрасніша жінка у світі і вона виглядає ефектно».

Раніше «Главком» писав, що Бен Аффлек розповів, яким нечупарою був у молодості його друг дитинства, а нині голлівудська знаменитість Метт Деймон. Колись в юності актори-початківці разом винаймали квартиру. У шкільних друзів був навіть спільний рахунок у банку. З того часу в обох залишилося безліч байок про тей час.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: