Том Генкс прийшов на прем’єру свого фільма з котом

Домашня звіринка з'явилась на червоній доріжці не випадково
фото з відкритих джерел

Шанувальники артистів залишили для родини актора багато компліментів

Володар двох премій «Оскар» відвідав показ драми «Людина на ім'я Отто». Захід відбувся у Нью-Йорку, в Dotdash Meredith на Манхеттені. Тома Генкса супроводжували дружина Ріта Вілсон та їх молодший син Труман. На показі картини Том також тримав у руках свого пухнастого партнера – кота на прізвисько Смігол.

Домашня звіринка з'явилась на червоній доріжці не випадково. Кіт зіграв пухнастого компаньйона Генкса у картині. За словами команди фільму, кіт справився зі своєю роллю чудово.

Шанувальники артистів залишили для родини актора багато компліментів. «Рита така стильна! Топ з декольте тут чудово виглядає», «Так приємно дивитись на щасливих Тома і Риту», «Втрачаюся у здогадах, на кого більше схожий Труман: на матір чи батька», «Рита просто сяє!», «Сім'я, яка надихає», «Ваші посмішки світяться», «Вік позначився на Томі, але наша любов до нього безмежна», «Це Том? Як довго ми спали?», «Приголомшливе тріо», –  висловилися користувачі.

«Чоловік, на ім'я Отто» вийде у кінотеатрах 12 січня. У фільмі режисера Марка Форстера Генкс грає буркотливого вдівця, чия єдина радість полягає у критиці та засудженні сусідів. Однак його ставлення до світу починає змінюватися, коли по сусідству з ним поселяється жвава молода сім'я, що призводить до несподіваної дружби.

Читайте також: Даша Малахова подала заяву в поліцію на колишнього чоловіка – відомого телексперта

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: